Følg os på Facebook:

Opsætning af tapet, fototapet, filt og væv

Hos Malermester Alf Skovsende tilbyder vi opsætning af tapet, filt og væv samt fototapet for kunder i blandt andet Kolding, Fredericia, Vejle og omegn.

Vi udfører opsætning af filt og tapet til konkurrencedygtige priser for private og erhverv, og vi har i øvrigt en række gode samarbejdspartnere.

Få et personligt udtryk med opsætning af tapet

Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem et personligt udtryk. Uanset om tapetet er i en ren funktionalistisk stil eller fyldt med detaljer, tilføjer det boligen et unikt præg. Fordelen ved opsætning af tapet er de mange muligheder for mønstre og farvespil.

​Vi tilbyder opsætning af filt og væv samt alle former for savsmuldstapet. Det giver et pænere resultat, hvis der skal males. Vi nedtager gerne det gamle tapet, hvorpå vi kan afrense og spartle. Vi sørger altid for en grundig afdækning, og vi kommer selvfølgelig også ind i alle hjørner, ligesom vi også klarer skråvægge. 

Vi anvender altid kvalitetsprodukter og går aldrig på kompromis. Vi er i det hele taget malere med høj kvalitet og faglig stolthed. Derfor laver vi ikke fejl, og vi kommer til tiden, ligesom vi naturligvis betragter en aftale som en aftale. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på opsætning af filt og tapet

Ønsker du en pris på opsætning af filt, tapet eller væv? Så kontakt os hos Malermester Alf Skovsende. Vi giver desuden gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Ring og hør mere på telefon 22 35 69 80 eller skriv til e-mail malermester@alfskovsende.dk.

Klik på billederne for at se dem i stort format.​

Firmainfo

Malermester Alf Skovsende

CVR: 25841735

Kontakt os

Telefon: 22 35 69 80

Send os en mail her »